Din Parlamentul României voi spune STOP tuturor restricţiilor inutile şi mă voi asigura că toate drepturile şi libertăţile ce ne-au fost furate de Orban vor fi recâştigate.

Asta este alegerea pe care trebuie să o facem pe 6 decembrie. Trebuie să alegem între libertate şi restricţii, între libertatea şi lockdown, între libertate şi blatul politic PNL-PSD. Trebuie să alegem între a ne continua viaţa şi a rămâne captivii statului.

Există Covid-19? Da, cu siguranţă există şi face victime în rândul persoanelor vulnerabile. Este periculos acest virus? Este periculos, mai ales pentru că nu ştim nimic despre el, încă nu avem un vaccin sau un tratament universal valabil, în ciuda propagandei. Cu toate acestea, acest virus nu omoară libertatea. Nu ne ia drepturile.

Sunt necesare restricţiile şi măsurile de prevenţie decise de Orban? Nu! Spun un NU hotărât, asumat şi responsabil. De 9 luni de zile nu facem altceva decât să îngropăm economia, să ne sacrificăm copiii şi să ne pierdem drepturile şi libertăţile. Această perioadă a fost propice pentru guvernul Orban, ajutat de PSD, să ne facă dependenţi de stat, să ne determine să fugim unii de alţii, dar mai ales să trăim cu teamă şi suspiciune.

Ce am obţinut după 9 luni de restricţii aberante? 10.000 de cazuri Covid-19 pe zi, cea mai mare rată din UE la morţi din cauza Covid-19, o generaţie sacrificată, economie pe butuci, o populaţie mai bolnavă decât acum un an, pentru că profilaxia a dispărut cu desăvârşire din România.

Singura variantă pentru a ne întoarce la normalitate este testarea masivă şi izolarea cazurilor pozitive. Măsuri speciale pentru categoriile vulnerabile, dar, mai ales, testarea populaţiei să fie decontată de stat indiferent unde faci testul. Ajunge şi cu măştile neconforme, care ne fac mai mult rău, cu dezinfectanţii inutili şi cu declaraţia pe propria răspundere, care ne pune ştampila de infractor în frunte!

Pe 6 decembrie, votează poziţia 4 pe buletinul de vot!

Pe 6 decembrie, ALEGE LIBERTATEA!

FĂRĂ LIBERTATE NU EXISTĂ VIAŢĂ!

Material comandat de Pro România - Filiala Bihor şi realizat de Open Politics SRL, CMF 11200008