După victoria de la Baia Mare, echipa orădeană de handbal masculin CSM revine pe teren propriu şi miercuri, de la ora 16, întâlneşte, la Arena Antonio Alexe", echipa Politehnica Timişoara. Meciul dintre cele două combatante devine foarte important după victoria de la Baia Mare a orădenilor, în caz de un succes şi-n această confruntare, CSM Oradea va mai deţine şanse de supravieţuire, în timp ce bănăţenii vor intra în hora retrogradării.

Surpriza din Maramureş le dă aripi handbaliştilor de la CSM Oradea care speră să se impună acum şi miercuri, pe teren propriu, în compania formaţiei Universitatea Poli Municipal Timişoara şi să reintre în hora evitării retrogradării.

Timişoara vine la Oradea după victoria de pe teren propriu din faţa Stelei, o altă contracandidată la evitarea retrogradării şi speră să se impună şi aici pentru a mai face un pas în tentativa de a se salva.

Unul dintre atuurile bănăţenilor îl constituie jucătorul Fenici, un handbalist cu experienţă de care şi antrenorul Sebastian Tudor se teme, dar, de partea cealaltă, şi CSM-ul îl are pe Mazilu, jucător transferat de la Steaua, care în jocul de la Baia Mare a fost principlul marcator.

Partida CSM Oradea - Poli Municipal Timişoara, constituită în derby-ul codaşelor Ligii Naţionale de handbal masculin, se înscrie în cadrul etapei a 20-a şi este programată marţi de la ora 16, la Arena "Antonio Alexe".

Jocul va fi arbitrat de cuplul buzoian Pavel - State.

Minur Baia Mare va evolua în această etapă la Tg. Jiu, iar bihorenii nu pot decât să spere într-o înfrângere a lor acolo, care, coroborat cu victoria CSM-ului, ar da certe perspective de evitarea retrogradării elevilor antrenorului Sebastin Tudor.


Etapa a XX-a miercuri 20 aprilie

Univ. Bucovina Suceava Univ. Transilvania Cluj (repr. in 21.04) 19:20
Dinamo Municipal Brasov HC Odorhei 20:00

Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu HC Minaur Stiinta CSM Baia Mare 18:00

CSM Oradea Univ. Poli. Municipal Timisoara 16:00
Arbitri:Pavel/State-Bz Observator: Serbu Ion

CSA Steaua Bucuresti CSM Satu Mare (jucat în devans) 33-36

HCM Constanta Stiinta Municipal Dedeman Bacau 18:00

CSM Bucuresti UCM HC Caras-Severin 18:00


Clasament:

1 HCM Constanta 33 pct
2 HC Odorhei 30 pct
3 UCM HC Caras-Severin 29 pct
4 Univ. Bucovina Suceava 26 pct
5 Univ. Transilvania Cluj 24 pct
6 Stiinta Mun. Dedeman Bacau 24 pct
7 Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu 23 pct
8 CSM Satu Mare 20 pct
9 Dinamo Municipal Brasov 14 pct
10 CSM Bucuresti 13 pct
11 CSA Steaua Bucuresti 10 pct
12 HC Minaur Stiinta CSM Baia Mare 9 pct
13 Univ. Poli. Municipal Timisoara 8 pct
14 CSM Oradea 3 pct