După ce în ultimele şase luni a fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, părintele-manager Marcel Boloş s-ar putea întoarce la vechea sa funcţie, de director al Direcţiei de Management a Proiectelor cu Finanţare Internaţională din cadrul Primăriei Oradea.

Iar asta pentru că viitorul ministru al Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea, a vrut ca personalul de conducere să fie format exclusiv din pesedişti de-ai săi, criteriu pe care Boloş - propus de liberali - nu-l îndeplinea, iar varianta de rezervă, în care Boloş ar fi urmat să devină secretar al Ministerului Transporturilor, pare să fi căzut şi ea.

Bihorel a auzit că cel mai puternic lobby pentru rămânerea orădeanului "la butoane" în Capitală l-a făcut chiar primarul Ilie Bolojan, iar asta pentru că în doar o jumătate de an funcţionarul a reuşit să impună trei proiecte mari pentru Oradea: reabilitarea blocurilor de locuinţe cu cofinanţare europeană, cele două pasaje peste centura oraşului şi construirea a şase blocuri ANL.

Aşa că, dacă va reveni în Primărie, Boloş va avea un viitor 100% liniştit sub mandatul sprâncenatului. Nu de alta, dar a făcut pentru oraş în şase luni cât n-au făcut alţii în trei mandate.