Celebrul actor american Johnny Depp îşi acuză fosta soţie, pe actriţa Amber Heard, de defăimare şi îi cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari, procesul intentat de actorul care-l joacă pe "Jack Sparrow" în seria "Piraţii din Caraibe" fiind televizat şi transmis live pe internet. 

Heard l-a acuzat, în 2016, pe Depp că s-a purtat abuziv cu ea şi că a bătut-o, prezentând imagini cu chipul ei tumefiat. Actorul a avut de suferit de pe urma acestor acuzaţii, pierzând inclusiv roluri în filme sau în reclame. Temporar, ea a obţinut atunci chiar şi un ordin de restricţie împotriva actorului, însă apoi a renunţat la acuzaţii.

Actorul hollywoodian spune că, din contră, cea care a folosit violenţa, atât de limbaj, cât şi fizică, în relaţie a fost Amber Heard (care a jucat în filme ca Aquaman şi Justice League). 

Chemat să depună mărturie despre relaţia dintre el şi fosta soţie, Johnny Depp le-a spus avocaţilor, judecătorului şi juraţilor că a fost lovit în repetate rânduri de Amber, că aceasta a aruncat cu diverse obiecte spre el, dar şi că în timpul unei ieşiri violente, aceasta l-a atacat cu o sticlă de vodkă, iar cioburile i-au secţionat un deget. 

Actorul a dus în instanţă şi imagini cu el în spital, la Urgenţe, după incidentul violent provocat de Amber Heard. Femeia i-ar fi spus că este "bătrân şi gras", că nu este un tată bun şi că nu are stil, a povestit Johnny Depp, dar şi unii martori chemaţi în instanţă, inclusiv sora actorului. 

"Sunt obsedat de adevăr", a spus Johnny Depp, pe un ton grav, în instanţă. El a susţinut că nu a lovit-o niciodată pe fosta soţie. Johnny Depp a fost interogat de propriul avocat, iar întreaga lui pledoarie a fost filmată.

A răspuns tuturor întrebărilor şi a povestit cum era Amber Heard la începutul relaţiei lor. "Era atentă. Era iubitoare. Era deşteaptă. Era bună. Era amuzantă. Era înţelegătoare", a spus el, adăugând că aveau multe pasiuni comune. Ulterior, într-un an şi jumătate, el susţine că lucrurile s-au schimbat brusc. "A devenit aproape altă persoană", a mărturisit el, în prezența lui Amber Heard. 

"Am simţit că este responsabilitatea mea să mă susţin în instanţă, nu doar pentru mine în acest caz, ci şi pentru copiii mei", a explicat actorul, potrivit Libertatea.ro. 

Actorul a vorbit despre dependenţa sa de droguri şi a spus că suferinţa din timpul căsniciei cu Heard i-a accentuat această nevoie. "Am luat aceste substanţe din când în când pentru a mă amorţi, pentru a mă amorţi de fantomele care erau încă cu mine din tinereţe. A fost, în esenţă, automedicaţie, unul dintre acele momente de "scoate-mă de aici", în care ceea ce vrei este doar să scapi din propriul creier. Nu sunt vreun maniac care are nevoie să fie drogat tot timpul", a mărturisit el. 

Întrebat de ce a rămas alături de Amber Heard şi nu s-a separat mai repede, Johnny Depp a vorbit despre faptul că, în copilărie, mama lui a fost o persoană violentă, iar o bună perioadă de timp tatăl lui n-a părăsit-o, deşi ea îl agresa. "Cred că am rămas pentru că şi tatăl meu a rămas", a spus actorul, adăugând şi că nu a vrut să-şi recunoască că relaţia este un eşec. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!