Noo'vo Resto Lounge găzduiește sâmbătă seară concertul aniversar de 25 de ani al trupei Proconsul.

Bodo și colegii săi le vor cânta fanilor orădeni refrene care i-au consacrat ale unor melodii ca „Cerul”, „Mi-ai luat inima”, „Tu” sau „Pentru tine”. 

„Membrii trupei vor interpreta live toate cântecele celebre care au consacrat Proconsul și care au adus succesul formației pe scena muzicală românească”, transmit organizatorii concertului programat în seara de 23 martie, la Noo'vo Resto Lounge. 

Formația continuă să lanseze, totodată, piese noi, de dragoste, cum ar fi „În lumea ta”, al cărei videoclip a fost publicat în luna februarie pe YouTube.

Trupa este în plin turneu aniversar, numit „25 de ani de Proconsul”. Prețul unui bilet pentru evenimentul din Oradea este de 100 de lei. Locurile pot fi rezervate sunând la numărul de telefon 0750.432.211.

Evenimentele continuă la Noo'vo Resto Lounge, restaurantul situat pe strada Vasile Alecsandri nr. 5 din Oradea.

Pe 30 martie, orădenii sunt invitați la o seară de melanj muzical cu Maria Răducanu și Albert Tajti, pe 13 aprilie trupa Fără Zahăr aduce concertul „Nevralgii de primăvară”, șirul evenimentelor continuând cu Nicu Alifantis & Mirică, pe 18 aprilie, Desperado (concertul „Succesuri și eșece”) pe 26 aprilie și Sarmalele Reci, pe 24 mai.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!