Bihorel vă povestea vara trecută despre "răzbelul" dintre procurorul Claudia Văsuţ de la Parchetul Beiuş cu poliţiştii din zonă care i-au "săltat" pentru 30 de zile permisul de conducere, după ce unul dintre ofiţeri, aflat în drum spre serviciu, a surprins-o în trafic depăşind pe linia continuă. Ei bine, magistratul a contestat sancţiunea, iar anul acesta poliţiştii au pierdut definitiv "meciul", culmea, pe mâna lor.

Asta pentru că, după cum reiese din sentinţe, deşi poliţistul a văzut cu ochii lui ce s-a întâmplat, în procesul verbal s-a trecut doar denumirea populară a zonei în care procurorul a executat depăşirea, adică "la ieşirea din Groapa Ciungi", în loc să indice kilometrul exact, informaţie pe care judecătorii au considerat-o "decisivă".

Nu de alta, dar la vremea respectivă, "la ieşirea din Groapa Ciungi" erau două tipuri de marcaj pe carosabil, şi continuu, şi discontinuu, iar fără o delimitare mai clară nu se putea stabili cine are dreptate în acest caz. Ca atare, Bihorel îi sfătuieşte pe poliţişti ca, la următorul "flagrant", să fie mai expliciţi, eventual să dea şi un share location...