Deşi nu este foarte mare, magazinul Prodexim Maraton, din clădirea fostei fabrici Solidaritatea - situat pe strada Simion Bărnuţiu, nr. 15 -, adăposteşte toate accesoriile necesare unei doamne, domnişoare ori unui domn pentru a-şi completa ţinuta, fie ea de zi sau de seară.

Unul dintre punctele de atracţie ale magazinului este faptul că, deoarece majoritatea produselor sunt confecţionate de aceeaşi firmă chiar la Oradea, preţurile practicate sunt cele ce producător. Astfel, accesoriile pot fi cumpărate la preţuri mult mai mici ca în alte magazine.

Atât încălţămintele cât şi genţile comercializate în magazinul Prodexim sunt realizate din piele naturală în exterior, dar şi în interior. Iar oferta este una deosebit de variată. Spre exemplu, orădencele pot găsi aici pantofi şi sandale elegante, pentru ocazii, dar şi încălţăminte cu un design modern şi în tendinţe, destinate clientelor care vor să iasă din tipare, alegând o ţinută în stil original.

Doamnele şi domnişoarele pot să aleagă şi dintr-o varietate de poşete, monocrome ori colorate, de tip business sau casual, dar şi curele din piele.

Şi oferta pentru bărbaţi este una bogată, aceştia putând să se accesorizeze de la magazinul Prodexim cu pantofi eleganţi ori sport, portofele şi curele. Tot pe Simion Bărnuţiu, părinţii pot să le găsească micuţilor, dintre sandale şi pantofei coloraţi, perechea potrivită de încălţăminte.

Fiind comercializate la preţuri de producător, majoritatea pantofilor cu toc costă 140 de lei, sandalele se vând cu preţuri între 100 şi 140 de lei, în timp ce încălţămintea de bărbaţi costă 120 de lei. Pantofii pentru copii au preţuri care variază între 80 şi 95 de lei, iar majoritatea poşetelor au un preţ de 169 de lei. Prodexim Maraton este deschis de luni până vineri între orele 10 şi 18, iar sâmbătă între 10 şi 14.

Produsele Prodexim se pot cumpăra de acum şi din magazinul deschis în Salonta, str. Libertăţii nr. 11-13, dar şi online, pe site-ul www.prodeximmaraton.bizoo.ro

(Advertorial)