Suntem “Produs de Cluj”, cel mai fain târg din Ardeal, şi de şapte ani promovăm autenticul, artele şi meşteşugurile tradiţionale specifice zonei Clujului, dar şi din restul Transilvaniei.

Revenim la Oradea după trei ani şi aducem cu noi preparate din carne realizate după reţete originale, lactate, zacuscă, dulceţuri şi sucuri naturale, vin, miere de albine, ulei presat la rece şi prăjituri de casă.

Nu vor lipsi de pe standurile noastre costumele populare tradiţionale din Transilvania, obiectele din lemn, bijuteriile lucrate de mână, lavanda, săpunurile naturale, ceramica şi articolele de piele.

În cadrul târgului vor fi organizate pentru cei mici ateliere de sculptură în fructe şi legume, un spectacol de magie, dar va funcţiona şi un modern parc de distracţii, cu dotări pentru toate vârstele şi gusturile.

Atmosfera va fi întreţinută zilnic de artişti renumiţi şi de tinere talente care bat la porţile afirmării, formaţii de dansuri şi ceteraşi de la Cluj şi din Bihor, care vor susţine spectacole folclorice.

aşteptăm între 27 şi 29 aprilie în parcarea Arenei sportive “Antonio Alexe”, cu toate cele bune de la Cluj!