Tânără, frumoasă şi ambiţioasă. Sunt doar câteva dintre calităţile Florinei Gug, elevă în ultimul an la Colegiul Economic Partenie Cosma.

Fata are de gând să-şi folosească atuurile din plin. În timp ce colegii ei sunt prinşi cu pregătirea examenului de bacalaureat, frumoasa are şi alte planuri. Începând din această primăvară, ea le va învăţa pe modelele începătoare cum trebuie să se mişte pe pasarelă, în cadrul unui curs pe care agenţia ei îl organizează. Şi abia aşteaptă să le împărtăşească novicelor secretele meseriei de model...

Modestie de top-model

Ina, cum îi spun prietenii, are o experienţă de mai bine de patru ani în lumea modei. Şi încă una de succes. Tocmai ce s-a întors din Cluj, unde a pozat pentru catalogul de primăvară-vară Benvenutti, cunoscuta marcă de accesorii italieneşti.

Modestă, nu-i place să vorbească prea mult despre realizările ei. "Nu mă laud cu ceea ce fac, că am apărut colo şi colo. Le spun doar celor din familie, unor prieteni apropiaţi. Ei se bucură sincer pentru mine", spune Florina.

Totuşi, se declară entuziasmată de noul său proiect. În scurt timp, va începe să le înveţe pe fetele care vor să devină manechine despre atitudine şi prezenţă scenică, în cadrul cursului pe care îl iniţiază agenţia Mr M Models, cu care şatena colaborează. "Abia aştept să le arăt coregrafiile şi să le învăţ paşii", spune ea.

O şatenă face carieră...

Cu toate că moda este pasiunea ei cea mai de preţ, Florina rămâne totuşi realistă. Peste numai câteva luni va susţine examenul de bacalaureat. Sigură pe ea, tânăra pretinde că n-are deloc emoţii, fiindcă se simte pregătită. Iar că e aşa o demonstrează şi faptul că la proba orală de limba română a luat calificativul maxim. "Am fost notată cu excelent, iar colegii îmi spun de atunci Excelenţa Ta", râde Ina.

Relaxată în privinţa Bac-ului, devine totuşi indecisă când vine vorba de cariera pe care o vrea. "Ţin întotdeauna să se facă dreptate. Aşa că mi-ar plăcea să fac Dreptul şi să devin procuror", susţine frumoasa. Dar nu e convinsă 100% şi spune că n-ar refuza nici televiziunea. "Mi s-a spus că am faţa pentru TV. Dar aş accepta numai un post de moderatoare, pentru că nu aş vrea să fac muncă de teren..."

Oricare îi va fi drumul, Ina vrea să se asigure că va face o carieră "strong". Aşa cum este ea...


JUSTIŢIARĂ
Florina Gug

vârstă: 19 ani
ochi: negri
zodie: Capricorn
înălţime: 1,73
Greutate: 47 kg
Măsuri: 80-60-90
Hobby: călătoriile, călăria