La fel ca în toate marile oraşe ale României, şi în Oradea avem, de curând, un centru profesional de curăţare, restaurare şi întreţinere a încălţămintei, articolelor din piele şi a accesoriilor.

Magic Shoes este un loc strict dedicat curăţării, igienizării şi restaurării articolelor din piele naturală, piele întoarsă sau ecologică, un loc unde se redă vitalitatea materialelor şi culorilor, fie că vorbim de încălţăminte, poşete, genţi de voiaj, haine de blană, costume de motociclist sau orice alte accesorii.

Dotată cu echipamente specifice de ultimă generaţie, într-o locaţie cu design modern conceput special pentru această activitate, Magic Shoes şi-a început activitatea de la mijlocul lunii decembrie, reuşind în scurt timp să se remarce prin calitate şi să mulţumească un număr impresionant de clienţi.

Fie că a fost vorba de curăţat clasicele UGG-uri, încălţăminte de designer, sneakers clasici sau ultramoderni, orice serviciu legat direct de aducerea lor în cea mai bună condiţie posibilă, câteodată aproape de nou, serviciul este prestat în această locaţie cu cel mai mare profesionalism, rapiditate şi grijă pentru preţioasele dumneavoastră încălţări.

Preţurile serviciilor sunt direct proporţionale cu tipul încălţămintei, materialul din care sunt făcute şi serviciile adiţionale alese de clienţi.

O curăţare standard porneşte de la preţul de 50 de lei şi are inclus serviciul de igienizare cu ozon şi UV pentru eliminarea oricăror mirosuri neplăcute sau bacterii.

Desigur, se poate vopsi parţial sau integral orice tip de piele şi se poate albi midsole-ul încălţămintei, înlăturând urmele îngălbenirii cauzate de trecerea timpului. Înlăturarea zgârieturilor cauzate de diferite momente de neatenţie este, de asemenea, posibilă. Practic, personalul Magic Shoes, format din tineri pasionaţi, a încercat să acopere toată gama de servicii caracteristice întreţinerii, restaurării şi curăţării pielii şi tuturor derivatelor rezultate din prelucrarea ei.

Produsele folosite sunt de cea mai înaltă calitate, de origine italiană, Magic Shoes având, din partea importatorului naţional, exclusivitate pe Oradea pentru distribuirea şi vânzarea acestora.

Curăţătoria Magic Shoes este o apariţie inedită în peisajul afacerilor autohtone, aducând un nou suflu într-un oraş aflat în continuă expansiune, diversificare şi dezvoltare.

Echipa de la Magic Shoes vă invită să îi călcaţi pragul pentru a revitaliza, curăţa şi igieniza încălţămintea, hainele de piele sau orice alte accesorii ce necesită atenţie profesională.

Pentru detalii puteţi suna la 0723-102.315 sau intra pe paginile noastre de socializare.

Curăţătoria se află pe strada Lăpuşului 40-42, în Oradea, programul de lucru fiind de luni până vineri, între orele 08:00-20:00, şi sâmbătă între 08:00-16:00.

Datorită cererii mari, calităţii produselor folosite, execuţiei lucrărilor, atenţiei la detalii şi gamei variate de servicii prestate, Magic Shoes se poate dovedi soluţia potrivită pentru cei care ţin cu adevărat la încălţămintea lor.

Mai multe detalii pot fi accesate pe site-ul www.magicshine.ro sau pe paginile de Facebook, Instagram sau TikTok.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!