I. S., fostul director al Colegiului Tehnic Traian Vuia din Satu Mare şi fost lider al organizaţiei municipale a PDL, este protagonistul unui uriaş scandal sexual, după ce în presă au apărut înregistrări video în care este surprins făcând sex chiar în incinta unităţii de învăţământ.

Potrivit ziarului Gazeta de Nord-Vest, partidele de sex, filmate chiar de protagonist, s-au desfăşurat într-o cameră aflată deasupra sălii de sport a liceului, destinată arbitrilor care oficiază competiţiile sportive găzduite în incintă.

Profesorul, fost director al liceului în timpul guvernării PDL, a fost şi administrator al sălii de sport, încasând banii de la grupurile care închiriază ocazional sala. Potrivit unor surse din liceu, şi-ar fi amenajat chiar el camera de la etaj.

Ziarul mai scrie că numele lui I.S. figura pe lista pusă la dispoziţia presei de senatorul Valer Marian, care arăta sumele încasate de conducerea PDL de la fiecare director de instituţie în parte, pentru a-l numi pe post. Profesorul apărea că şi-ar fi cumpărat directoratul cu 3.000 de lei.

Petre Mureşan, preşedintele interimar al organizaţiei PDL Satu Mare, a confirmat la România TV că I.S. este membru PDL, iar în urma rezultatelor anchetei ce va fi declanşată se va putea ajunge până la excluderea acestuia din partid.

Sursa: rtv.net