Un profesor de engleză de la Liceul Tehnologic Forestier din Sighetu Marmaţiei şi-a dat demisia, după ce elevii săi au făcut publică o înregistrare în care bărbatul sărută pasional o elevă, chiar în faţa clasei. 

Adolescenta are 15 ani şi, spun colegii ei, ar fi acceptat să se sărute cu profesorul pentru o notă de trecere, la propunerea acestuia. În înregistrare se vede cum bărbatul nu doar o sărută intens pe fată, ci îi şi pune mâinile pe fund.

"Am discutat de dimineaţă cu conducerea unităţii de învăţământ. Ieri (n.r. miercuri) am fost informaţi despre acest incident reprobabil. Conducerea şcolii s-a autosesizat cu privire la acest incident regretabil, a avut o discuţie cu profesorul de engleză, care şi-a recunoscut fapta şi totodată gravitatea acestei fapte şi şi-a dat demisia. Şi-a dat demisia din învăţământ, el fiind titular pe catedra de limba şi literatura engleză de la un liceu tehnologic din Sighetu Marmaţiei", a declarat Adriana Meşter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Maramureş, pentru digi24.ro.

Profesorul avea gradul didactic doi, având o vechime în învăţământ de aproximativ zece ani.