Oradea Shopping City are, începând de joi, 18 aprilie, un supermarket. Este vorba despre Profi Mall, un nou concept de magazin al reţelei Profi Rom Food deoarece este primul amplasat într-un mall.

Magazinul este cel de-al 163-lea al reţelei Profi Rom Food, al doilea mare retailer alimentar din România. Unitatea din OSC este întinsă pe 790 de metri pătraţi fiind localizată la parter în zona primei intrări în centrul comercial. Profi Mall se va deschide la ora 9.

"Gama Profi Mall include aproximativ 5.000 de produse, magazinul aflat în Oradea Shopping City venind în întampinarea clienţilor cu promoţii atractive şi produse de foarte bună calitate la preţuri avantajoase", se arată într-un comunicat al OSC. Clienţii vor putea beneficia şi de un card de fidelitate.

"Prezenţa supermarket-ului Profi Mall vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor centrului comercial, care au solicitat în mod constat un retailer pe zona de food, dar şi pentru a deservi zona cu produsele comercializate de aceştia", a declarat administratorul Shopping Center Holding, Cristina Dinu.

Este cel de-al treilea magazin Profi din Oradea.