D&C Oradea vine cu noi solutii de mobilitate adaptate actualelor conditii.

Astfel, leasing-ul operational, configurat pe nevoile clientilor, ofera o solutie de mobilitate flexibila, nu implica achizitia masinii si garanteaza plata conform utilizarii auto.

Oferta cuprinde urmatoarele beneficii:

- avans minim incepand de la 5%;

- durata de utilizare de 24 luni;

- rulaj anual 15.000 km;

- si un pachet extrem de avantajos, pentru a-ti asigura o utilizare fara griji a masinii: Chirie + Asigurare CASCO (3 luni gratuit prin Porsche Asigurari) + Pachet Service + Management anvelope;

Astfel, poti avea un Audi A4, Advanced 35 TDI, 163 CP, avand pretul de 37.946 Euro, la doar 549.9 Euro/luna (include chirie lunara, pachet service, management anvelope, Casco Omniasig).

La final, returnezi masina fara alte obligatii si poti imediat opta pentru una noua.

Ȋn plus, acum la D&C Oradea poti beneficia de Ofertele speciale** la masinile aflate pe stoc, si poti avea modele din gama Audi la preturi avantajoase cu reduceri de pana la 25% si un extra- bonus de 1000 Euro (TVA inclus) in funcție de model.

Afla mai multe detalii la showroom-ul de pe Calea Clujului 289, apeland la 0259 478847 sau pe email cristina.deac@dc-oradea.ro.

* Promotia Leasing-operational este supusa unor termene si conditii. Este dedicata pentru clienti de retail (persoane fizice si IMM-uri). Ratele de chirie sunt in functie de configuratia auto aleasa si de asiguratorul casco ales. Oferta valabila pana in 15.07.2020. Toate valorile sunt fara TVA.

** Ofertele nu se cumuleaza.

(advertorial)