Audi Q5 Sportback îmbină cu eleganță performanțele ridicate specifice SUV-urilor, cu un caracter foarte practic în utilizarea cotidiană. Profită de livrarea imediată și vino să cunoști modelul în salonul auto D&C Oradea!

Conform reţetei clasice, noul Audi Q5 Sportback se distinge de varianta standard Q5 prin aspectul stilistic. Un detaliu ieșit din comun este hayonul lat, ce accentuează linia de coupe a plafonului și conferă întregului automobil o alură și mai aerodinamică. Din perspectiva frontală, Audi Q5 Sportback se impune cu prizele sale de aer accentuate și cu grila Audi Singleframe lată, cu model de fagure.

Modelul este echipat în dotarea standard cu tracțiune integrală quattro cu tehnologie ultra ce monitorizează permanent situația de mers și distribuie cuplul către fiecare roată separat, în funcție de necesar. Astfel beneficiați de o conduită precisă a automobilului și de manevrabilitate sportivă, cu accent pe puntea spate. Iar funcția Audi drive select vă permite să selectați diferite moduri de condus, adaptând în consecință diferite setări ale automobilului. Astfel puteți alege uneori să conduceți cu dinamism mai accentuat, alteori la confort mai ridicat sau puteți combina setările după propriile dumneavoastră preferințe.

Audi Q5 Sportback impresionează cu accelerația sa spontană și dinamică, dar și cu manevrabilitatea sa agilă. Modelul disponibil în stoc are motorizarea Advanced 40TDI, dezvoltă 204 CP și poate fi achiziționat la prețul de 56.500 EUR (fără TVA) prin D&C Oradea.

Vino să cunoști noul Q5 Sportback! Ne găsești la showroom-ul de pe Calea Clujului nr. 289. Pentru alte detalii despre model sau oferte personalizate ne găsești la numărul de telefon 0259 47 88 47 sau pe e-mail la adresa cristina.deac@dc-oradea.ro.

www.dcvw.ro

(advertorial)