A început mobilizarea Crafter! D&C Oradea te aşteaptă cu preţuri speciale la autovehicule comerciale marca Volkswagen. Ne face plăcere să vă prezentăm oferta pentru modelele Crafter Furgon şi Crafter Şasiu.

Pentru Volkswagen Crafter, nimic nu înseamnă prea mult. Dimensiunile sale sunt ideale pentru europaleţi voluminoşi sau containere pe role. În plus, vă ajută în munca dumneavoastră datorită celei mai bune capacităţi de încărcare şi asigurare a încărcăturii din clasa sa.

Ambele variante din ofertă au o motorizări între 140-177CP şi dispun de scaun şofer "Komfort" reglabil, cotieră dreapta şi banchetă dublă însoţitori, aer condiţionat, radio cu conexiune telefon mobil şi toate sistemele de siguanţă active şi pasive.

Printre dotările modelelor din stoc ale Crafter 3.5 Furgon amintim: aer condiţionat "climatic", interfaţă electrică şi pregătire pentru modul control multifunctional, oglinzi exterioare reglabile şi încălzite electric. Utilitara are un volum de marfă de 11,3 mc şi dezvolta o putere de până la 103KW/ 140CP, iar preţul din oferta actuală este de 23.066 EUR (preţ fără TVA).

Crafter 5.0 CS Şasiu se poate carosa până la 20 mc şi vine cu arcuri, amortizoare, stabilizatori întăriţi. De asemenea, există posibilitatea de detarare e la 5,0t la 3,5t (solutie pe hârtie). Preţul pentru acest model este de 25.917 EUR (preţ fără TVA).

Află mai multe detalii despre modelele din ofertă aici: https://bit.ly/34FiJK1 sau la D&C Oradea, în showroom-ul de pe Calea Clujului nr. 287.  

Poţi solicita şi alte oferte personalizate la numărul de telefon 0723 188 102, sau pe email: ciprian.luncan@dc-oradea.ro.

(advertorial)