Îți dorești o mașină nouă și o vrei livrată rapid? La D&C Oradea ai livrare direct din stoc la modelele T-Roc, T-Cross, Noul Polo și la cele 100% electrice: e-up!, ID.3 și ID.4!

În plus, la D&C Oradea beneficiezi de consultanță pentru întocmirea dosarului REMAT! Conform news.ro ministrul Mediului anunţă că programele Rabla Clasic şi Rabla Plus vor fi lansate la începutul lunii februarie. Preşedintele  Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), a anunţat că pentru fiecare maşină casată prin programul Rabla se acordă un bonus de vechime de 1500 de lei valabil dacă autoturismul este mai vechi de 15 ani şi este cel mult Euro3.

Pentru Rabla Plus, se adaugă astfel la cei 45.000 de lei voucher încă 1500 de lei bonus de vechime dacă maşina casată îndeplineşte cele două condiţii. „Maşina casată trebuie să fie înmatriculată în România cel puţin de şase ani”, a adăugat preşedintele AFM.

Pentru autoturismele hibrid plug-in sprijinul financiar în cadrul programului este de 20.000 de lei.

Te invităm să testezi modelele disponibile acum pe stoc ca să te convingi care este cea mai bună alegere pentru tine! Ce trebuie să faci? Dacă ești interesat de o ofertă, ai 21 de ani împliniți și ai permis de conducere de cel puțin 2 ani, trimite un e-mail la adresa pkw@dcvw.ro cu numele și numărul de telefon, iar colegii noștri te vor contacta pentru o programare.

Pentru alte detalii și oferte personalizate, D&C Oradea îți stă la dispoziție la telefon: 0259 47 88 47 sau direct în showroom-ul de pe Calea Clujului, nr 287.

(advertorial)