Dezvăluirile BIHOREANULUI referitoare la şefa procurorilor din Beiuş, Alina Bodin, prinsă că ocupa ilegal de doi ani o locuinţă de serviciu, deşi are ditamai averea, bani în conturi, plus propriul apartament în oraş, nu au rămas fără ecou.

Procurorul general al Parchetului Curţii de Apel Oradea, Sebastian Vălean, a dispus o anchetă internă, dar şi anularea contractului încheiat pentru apartamentul închiriat, ceea ce înseamnă că Bodin va trebui să-l evacueze.

Ce face, între timp, aceasta? O anchetă proprie, dar nicidecum în vreun mare dosar penal. Prim-procuroarea s-a apucat de vizionat înregistrările de pe camerele de supraveghere, doar-doar va dibui persoana care a realizat fotografiile publicate de BIHOREANUL, cu clădirea în care se află apartamentele de serviciu ale procurorilor.

Bihorel îi atrage atenţia, însă, că spaţiul este unul public, făcându-şi "mea culpa" doar pentru faptul că a omis să menţioneze că într-una din poze apare şi gipanul de zeci de mii de euroi pe care Bodin l-a cumpărat din agoniseala făcută în timp ce huzurea pe banii statului...