Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat luni o nouă estimare a valorilor termice, inclusiv pentru regiunea Crişana, valabilă pentru perioada 22 - 4 februarie.

Meteorologii au transmis că în primele zile de prognoză, adică 22 - 26 ianuarie, vremea va aduce schimbări în ceea ce priveşte valorile termice din timpul zilei, temperaturile medii ale maximelor urmând să fie cuprinse între 1 şi 7 grade Celsius.  

În acest interval de timp ziua cea mai rece se anunţă a fi cea de marţi, 23 ianuarie, când termometrele vor indica valori mai scăzute.

Ulterior zilei de 26 ianuarie, media regională a maximelor va fi de 4 grade până în ziua de 30 ianuarie, apoi până la sfârşitul intervalului variaţiile de la o zi la alta vor fi nesemnificative, media maximelor fiind de 6...7 grade.

În timpul nopţii, temperaturile minime vor creşte treptat, pornind de la medii în jurul valorii de -7 grade Celsius, în noaptea de 22 de ianuarie, şi până la 1 grad, temperatură care se va înregistra în noaptea de 25 ianuarie.

Ulterior, va urma şi un proces de răcire, iar până la finele lui ianuarie, minimele vor coborî la aproximativ -4 grade Celsius. După noaptea de 30 ianuarie, temperaturile minime vor începe să crească gradual, stabilizându-se la valori medii de 1-2 grade Celsius în timpul nopţii, până la încheierea intervalului.

"Probabilitatea de precipitaţii va fi mai mare în intervalele 24-28 ianuarie şi 1-4 februarie", au mai transmis meteorologii.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!