Organizatorii SculptFest au făcut public programul final al ediției din acest an, care se va desfășura în perioada 28-30 iulie pe un platou din mijlocul pădurii Căbești. Ediția din acest an aduce la poalele Munților Pădurea Craiului invitați de seamă, precum Subcarpați, Zdob și Zdub, Damian Drăghici & Brothers. 

Primăria Căbești îi cheamă în Valea Dâlbii pe toți cei care vor să se relaxeze în natură. Food truck-urile și standurile cu diverse obiecte de artizanat vor fi deschise pe platoul din Căbești începând de vineri, 28 iulie, de la ora 14, iar de la ora 18 pe scenă va urca DJ Klaus EB. De la ora 20 este programat un concert al formației Iarba Fiarelor, de la ora 22 unul dat de Subcarpați (care a cântat și la prima ediție), seara urmând să se încheie cu DJ Vicks. 

În a doua zi a SculptFest sunt programate activități creative și de aventură. Începând cu ora 14 se vor organiza astfel ture de via ferrata pe noul traseu din Căbești, ture pe biciclete, drumeții pe Valea Dâlbii, precum și ateliere de croșetat și de olărit. De la aceeași oră, se vor organiza și o serie de activități pentru copii, coordonate de Prietenii Veseliei. 

Programul muzical al serii de sâmbătă, 29 iulie, arată astfel: DJ Dubase (ora 18), Frații Jdieri (ora 20), Zdob și Zdub (ora 22) și DJ Vicks (ora 23.30). 

Duminică, 30 iulie, vor fi reluate atelierele și activitățile de aventură. De asemenea, de la ora 15, este programat un spectacol al grupului folcloric din Căbești, iar de la ora 17 o nouă sesiune cu DJ Vicks. Concertele de seara vor fi Naty Loves Monday (ora 20) și Damian Drăghici & Brothers (ora 22).

Cea de-a doua ediție a SculptFest se va încheia cu un foc de artificii. Participarea este gratuită.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!