Campania "Ouăle Gigant" a ajuns anul acesta la cea de-a doua ediţie, scopul acesteia fiind unul caritabil. După cum se ştie, anul trecut, în urma donaţiilor făcute de Asociaţia Pro Valoare, Lotus Center şi partenerii lor generoşi, care s-au ridicat la aproximativ 20.000 de euro, secţia de nou-născuţi a Spitalului Municipal Gavril Curteanu a fost renovată, iar încăperile sunt acum mai luminoase şi mult mai vesele.

"Au rămas însă multe de făcut aşa că Iepuraşul de Paşte şi-a mobilizat încă o dată colaboratorii şi astfel au rezultat 20 de ouă deosebite care începând din 16 aprilie încântă privirile clienţilor în incinta complexului comercial Lotus Center", afirmă organizatorii într-un comunicat.

Printre expozanţi se numără şi reprezentanţii Administraţiei Bazinale de Ape Crişuri, Graziela Models & Oliva Verde, Penitenciarul Oradea, Holcim, Carrefour Lotus, Holcim, Poliţia Bihor sau Comunitatea Scoutiştilor Orionini. "Toţi şi-au demonstrat îndemânarea şi creativitatea realizând adevărate opere de artă, însă o surpriză de proporţii a venit din partea firmei de construcţii Dumexim. "Oul" lor măsoară nu mai puţin de 2.30 metri şi are o utilitate inedită: Fericitul cumpărător al acestui ou va dispune de un loc de joacă perfect pentru orice copil", se mai arată în informare.

Ouăle Gigant se vor licita în data de 3 mai, ora 12, în incinta cinematografului Hollywood Multiplex, iar banii strânşi vor fi donaţi Spitalului Municipal, pentru mobilarea secţiei de nou-născuţi, renovată anul trecut prin aceeaşi campanie.

"Toţi cei care doresc să participe la strângerea de fonduri şi să-i ajute astfel pe micuţi să facă cunoştinţă cu o lume mai frumoasă o pot face contactând Asociaţia Pro Valoare la numărul de telefon: 0259.436.022", mai menţionează organizatorii.