ERA Shopping Park îi invită pe orădeni la şase weekenduri de filme gratuite. Proiecţiile vor fi făcute pe ecrane mari într-o sală special amenajată.

"Toate vizionările sunt gratuite, iar sala în care au loc ecranizările are 300 de locuri. Este o ocazie incredibilă de distracţie, atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mici şi un mod foarte plăcut de a petrece zilele friguroase de weekend din ultimele două luni de iarnă", a declarat Delia Flechianu, coordonator de marketing la ERA Park Oradea.

Începând cu weekendul 13-15 ianuarie şi până în 17-19 februarie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 11, copiii sunt asteptaţi cu filme de animaţie cu cele mai îndrăgite personaje de desene, toate dublate în limba română. Pentru adulţi, centrul comercial a pregătit în schimb trei seri de film gratuit in fiecare săptămână. Astfel, vinerea peliculele vor începe de la ora 18, iar sâmbăta şi duminica de la 17.

În weekendul 13-15 ianuarie, cei mici vor putea urmări "The Smurfs" - Ştrumfii (14 ianuarie, de la ora 11) şi povestea super-câinelui "Bolt" (15 ianuarie, ora 11).

Adulţii sunt chemaţi la "Life in a day" (O zi din viaţă), un film inedit realizat într-o singură zi cu ajutorul a 88.000 de persoane, care a postat clipuri pe Youtube în care au imortalizat un moment din viaţa lor. Pelicula va rula vineri, de la ora 18.

Sâmbătă, de la ora 17 va fi proiectat filmul "Snatch" (Unde dai şi unde crapă), iar duminică va rula pelicula "Lock, Stock and Two Smoking Barrels", regizat de Guy Ritchie.