Consiliul Județean Bihor a publicat proiectul strategiei integrate de dezvoltare durabilă a județului până în anul 2027 și invită orice persoană interesată să participe la dezbaterea publică a acestuia. Participarea este posibilă atât cu prezența fizică a celor interesați, cât și în format online, însă este necesară înscrierea prealabilă.

Dezbaterea a fost programată pentru ziua de joi, 20 ianuarie, cu începere de la ora 10.00, iar CJ Bihor precizează că persoanele care doresc să participe la discuții trebuie să trimită o solicitare la adresa de e-mail registratura@cjbihor.ro până în preziua dezbaterii, adică miercuri, 19 ianuarie, la ora 15.00.

Pentru înscriere trebuie precizate numele și prenumele, dacă este cazul instituția sau organizația pe care o reprezintă cei interesați, precum și menționarea modalității de participare, fizică sau online.

Prezența fizică va fi posibilă în ordinea primirii solicitărilor și în limita locurilor disponibile în sala de ședințe a CJ Bihor, cu respectarea regulilor de distanțare în vigoare, iar persoanele care vor să participe online vor primi până joi dimineață, la ora 9.00, un link pentru conectarea la platforma zoom.

Dezbaterea va avea loc în sala mare a Consiliului Județean din strada Parcul Traian, nr. 5.

Întins pe 648 pagini, proiectul ia în considerare contextul european, inclusiv politicile de decarbonare și digitalizare ale Uniunii Europene, prevederile Planului Național de Reziliență și Redresare, principalii indicatori demografici și socio-economici ai județului, necesitățile de planificare urbană și comunitară, infrastructura digitală și perspectivele de e-guvernare, propunând direcții strategice de dezvoltare care să fie urmărite de administrația județeană până în anul 2027.

Proiectul Strategiei Integrate de Dezvoltare Durabilă a Județului Bihor 2021-2027 poate fi consultat în galeria acestui articol.

Vezi mai jos proiectul!