Noutăţi importante pentru elevii şi studenţii care au drept de vot. CFR Călători a anunţat că aceştia beneficiază, în perioada 8-12 decembrie 2016, de transport gratuit pe calea ferată din localităţile în care studiază către cele de domiciliu şi retur, cu tren Regio şi InterRegio, clasa a II-a. Măsura se aplică în baza prevederilor OUG 89/2016.

"Biletul de călătorie se eliberează de la casele de bilete ale staţiilor de cale ferată şi agenţiilor de voiaj, în baza actului de identitate şi a carnetului de elev/student vizat pentru anul şcolar/universitar în curs, sau a adeverinţei care atestă calitatea de elev/student, fiind obligatorie procurareaîn acelaşi timp a biletului atât pentru dus (spre localitatea de domiciliu), cât şi pentru întors(dinspre localitatea de domiciliu)", arată un comunicat al CFR.

Călătoria de întoarcere se va efectua în zilele de 11 sau 12 decembrie.

Reprezentanţii companiei mai precizează că legitimaţiile de călătorie eliberate în condiţiile OUG 89/2016 nu dau dreptul la modificarea contractului de transport (amânare, anticipare, întreruperea călătoriei).

Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să se adreseze personalului nostru din staţii, să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro  sau să apeleze numărul de telefon.