După ce la 1 august a preluat în administrare şi Sinagoga Neologă Zion, Fundaţia de Protejare a Monumentelor Istorice din Bihor a lansat campania de promovare "3 destinaţii turistice care merită vizitate", valabilă pe o perioadă de două luni.

"În cadrul campaniei, vizitatorii obiectivelor turistice pot achiziţiona de la obiectivele turistice Turnul Primăriei Oradea, Sinagoga Sion sau Casa Darvas-La Roche un bilet de 10 lei/persoană cu care pot vizita toate cele trei obiective turistice, iar în plus primesc gratuit o cafea de la Terasa Casei Darvas-La Roche - Terasa Loisir şi un glob de îngheţată de la gelateria din vecinătatea Sinagogii Sion", se arată într-un comunicat al Primăriei.

Terasa Loisir funcţionează în curtea Casei Darvas La Roche (str. Iosif Vulcan nr. 11) fiind deschisă de marţi până duminică între orele 12 şi 19.

De asemenea, la Sinagoga Neologă, Fundaţia de Protejare a Monumentelor Istorice Bihor a amenjat un punct de informare turistică şi un loc special dedicat suvenirurilor realizate de artiştii plastici locali. Tariful de vizitare al Sinagogii este de 3 lei pentru elevi, studenţi sau grupuri mai mari de 10 persoane şi 5 lei pentru adulţi.

Totodată, la Sinagogă au fost expuse şi obiecte de cult evreieşti oferite de Comunitatea Evreilor din Oradea precum şi documentul găsit cu ocazia restaurării, care datează din 1896, acesta reprezentând o scrisoare adresată împăratului Franz Josef I al Austro-Ungariei. Scrisoarea îi enumeră atât pe cei care au contribuit la reabilitarea Sinagogii Neologe, cât şi pe cei care au construit dulapul special pentru Tora şi care au instalat orga.