Campioana județului Bihor la fotbal, formația CSC Sânmartin, echipă care miercuri a realizat eventul, adjudecându-și și trofeul Cupei României, în faza județului Bihor, va disputa meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, pe data de 21 iunie, la Cluj, conform programului întocmit de Federația Română de Fotbal.

În urma împerecherii făcută de conducerea FRF, pentru echipele campioane a județelor țării, a reieșit că formația câștigătoare a județului Bihor, CSC Sânmartin, va întâlni campioana județului Sălaj, formația Sportul Șimleul Silvaniei.

Conform regulamentului de desfășurare, meciul va avea loc pe teren neutru, la Cluj-Napoca.

Formația din Șimleul Silvaniei a câștigat detașat seria județului Sălaj, acumulând 75 de puncte, cu 9 puncte mai mult față de formația de pe locul II. În 28 de etape, Sportul Șimleul Silvaniei a obținut 24 de victorii, 3 rezultate de egalitate și a înregistrat o înfrângere.

De partea cealaltă, CSC Sânmartin a câștigat seria județului Bihor din Liga a IV-a, cu 80 de puncte în 30 de etape. Elevii antrenorului Florin Fărcaș au obținut 26 de victorii și 2 rezultate de egalitate, pierzând doar 2 meciuri.

În alte jocuri din partea de vest a țării, programate în barajul pentru promovarea în Liga a III-a la fotbal, la Zalău, Someşul Oar va întâlni CSM Sighetu Marmației, la Alba Iulia, Plaiul Iacobeni - CS Iernut, la Lugoj, UTA Bătrâna Doamnă - Retezatul Haţeg, iar la Hunedoara, ASU Poli / Ghiroda - Industria Galda de Jos.

Toate partidele se vor desfăşura în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenuri neutre, în data de 21 iunie, de la ora 18:00.