Caz inedit la Parchetul din Salonta, având ca protagonişti o educatoare şi un om de afaceri.

Cei doi au fost căsătoriţi, dar au divorţat de vreun an, iar de atunci femeia îl hărţuieşte cu apeluri şi mesaje nu doar pe fostul soţ, ci şi pe noile iubite ale acestuia, făcându-le zile negre.

Cea mai recentă ispravă s-a terminat dureros pentru bărbat, care a apărut la poarta fostei neveste să ia copiii, dar a fost întâmpinat de fostul socru şi fostul cumnat, care l-au bumbăcit de l-au băgat la spital.

Supărat, omul a reclamat bătaia şi a cerut ordin de protecţie împotriva fostei neveste, însă, după ce a audiat toate părţile, instanţa a decis că vina pentru cele întâmplate e comună, căci amândoi se bălăcăresc de luni de zile în loc să-şi vadă de viaţă.

Ca atare, pentru a-i pedepsi, judecătorul a emis ordin de protecţie pe numele amândurora, interzicându-le orice contact, inclusiv telefonic ori prin corespondenţă, pentru o perioadă de 3 luni.

Inedita hotărâre reprezintă o premieră, după cum i-au povestit lui Bihorel poliţiştii puşi să supravegheze respectarea sentinţei, mai ales că atât bărbatul, cât şi femeia au fost obligaţi să facă şi cel puţin 6 şedinţe de psihoterapie, fiecare separat, urmând ca în final specialistul să-i evalueze şi să comunice instanţei dacă şi-au revenit la normal.

Chiar şi Bihorel e curios de rezultat...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!