Deşi nu are puteri paranormale, Bihorel a "ghicit" numele persoanei căreia i-a fost rezervat un post de jurist la Sorbonica, cu două săptămâni înainte de desfăşurarea "concursului". Concret, pe 16 ianuarie, BIHOREANUL i-a trimis rectorului Cornel Antal dovada că urma să aibă loc o trânteală, întrebându-l ce anume o recomandă pe o anume Alina Tipi să câştige concursul programat abia pe 21 ianuarie (proba scrisă), respectiv 1 februarie (proba orală).

În loc să realizeze că, practic, era înştiinţat în acest fel că aranjamentul era cunoscut, Antal a dat un răspuns cotit, cum că examenul era justificat întrucât ceilalţi patru jurişti ai instituţiei nu fac faţă volumului mare de muncă.

Pe 3 februarie, când câştigătoarea "concursului" a fost declarată fix Alina Tipi, Antal a pretins că totul s-a făcut legal, examenul fiind aprobat de Ministerul Educaţiei, iar desfăşurarea lui anunţată într-un cotidian local.

A fost, într-adevăr, numai că pe 30 decembrie 2010, în ajunul Revelionului, aşa că de el a aflat doar "câştigătoarea" şi încă un "iepure" care a pierdut, normal, cu brio! Dacă se mai pune la socoteală şi amănuntul că Alina Tipi vine de la Maternitate, unde era sfetnicul fostei directoare Liana Antal, se înţelege cum au răsărit atâtea fericite "coincidenţe"...