Orădenii sunt invitaţi, marţi, 17 decembrie, de la ora 11, în sala mare a Prefecturii, la dezbaterea "Provocări în trafic - Ghidul şoferului", unde vor fi abordate teme importante pentru conducătorii auto şi nu numai.

Evenimentul este organizat de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor, Asociaţia Română pentru Protejarea şi Respectarea Victimelor din Evenimentele Rutiere (AVER), ELSA Oradea şi Clubul Rotaract.

Pe lângă reprezentanţi ai Poliţiei, la conferinţă sunt invitaţi reprezentanţi ai Poliţiei, reprezentanţi ai breslei transportatorilor, ai şcolilor de şoferi, societăţilor de taximetrie, studenţi sau specialişti preocupaţi de problemele juridice, dar şi toţi cetăţenii interesaţi.

În cadrul dezbaterii se va prezenta şi ultima apariţie editorială a avocatului orădean Mircea Ursuţa, "Ghidul şoferului", o sinteză la zi a prevederilor legislative în materie de circulaţie rutieră, cu exemple practice, modele de documente, descriere de proceduri în caz de tamponări sau accidente şi altele.