În timp ce întreaga Românie aşteaptă întrunirea Comitetului Executiv al PSD, care ar putea decide miercuri să retragă sprijinul premierului Sorin Grindeanu, Organizaţia Femeilor Social-Democrate din Bihor, condusă de soţia preşedintelui PSD Bihor, Erica Mang, se face că plouă.

Dacă despre situaţia politică niciun şef al PSD Bihor nu suflă o vorbă, preşedintele Ioan Mang având chiar telefonul închis, printr-un comunicat de presă transmis miercuri, social-democratele se laudă că cinci dintre "doamnele roşii" au donat sânge, cu ocazia Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge.

Un gest lăudabil, fără doar şi poate, însă tocmai popularizarea acţiunii oferă convingerea că PSD-istele n-au făcut-o din pură preocupare faţă de soarta bolnavilor, ci din dorinţa de a poza în altruiste.

Şi mai penibil este însă finalul comunicatului de presă, în care PSD-istele "doresc să mulţumească pe această cale domnului ministru al sănătăţii, Florian Bodog şi conducerii Centrului de Transfuzie Sanguină din Oradea pentru sprijinul acordat".

Cu ce anume le-a ajutat ministrul PSD Bodog din Bucureşti la această acţiune de donare de sânge, OFSD nu mai precizează. Dar, în mod cert, o linguşeală în plus nu strică...