În filiala PSD Bihor urmează primele alegeri după lunga epocă Ioan Mang. În pregătirea congresului naţional programat pe 24 august, pesediştii bihoreni se vor reuni pe 8 august să-şi aleagă viitorul preşedinte.

De fapt, de pe acum pare sută-n sută sigur că îl vor confirma în funcţie pe preşedintele interimar, doctorul Aurel Mohan, singurul candidat care şi-a exprimat până acum intenţia să candideze şi care are şi sprijinul lui Marcel Ciolacu, propunându-şi să facă din organizaţia judeţeană o structură transparentă, atât pentru propriii membri, cât şi pentru alegători, pentru a fi mai credibilă la examenele electorale.

Cum însă candidaturile se vor putea depune şi în această săptămână, rămâne de văzut dacă nu cumva apare vreun PSD-ist care vrea să-l "opereze" pe Mohan.


Așa cum BIHOREANUL a anunțat, șeful interimar al organizației municipale PSD, Adrian Madar, a fost schimbat din funcție zilele trecute la o conferință municipală neanunțată presei și înlocuit cu președintele interimar al PSD Bihor, Aurel Mohan, care cumulează, astfel, ambele funcții. Este un aranjament temporar, după cum a recunoscut acesta din urmă, căci Mohan vrea să rămână președinte doar la PSD Bihor, iar imediat după ce va fi votat în această poziție urmează să renunțe la șefia PSD Oradea.

Detalii, aici: PSD Oradea are șef nou în locul lui Madar, sancționat pentru scorul slab la Primărie: Mohan a rămas și președinte la PSD Bihor, a preluat și conducerea pe municipiu

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!