"Decizia a fost luată împreună cu domnul preşedinte Ponta: conferinţa judeţeană a PSD se va desfăşura pe 24 iunie, nu pe 26, cum planificaserăm iniţial, la Casa de Cultură a Sindicatelor", a declarat senatorul Mang, care este în acelaşi timp şi preşedintele interimar al PSD Bihor.

El a afirmat, ulterior, pentru BIHOREANUL, că deocamdată numele său este singurul înscris în competiţia pentru şefia organizaţiei judeţene.

"La municipiu încă se mai organizează alegeri pe cartiere, iar pentru preşedinţia PSD Oradea şi-au depus, deocamdată, candidatura doar Claudiu Pop (n.r. fostul subprefect al judeţului Bihor) şi Ioan Mintaş (nr. prim-vicepreşedintele Consiliului Naţional al Intreprinderilor Private Mici şi Mijlocii)", a spus Mang, adăugând că alegerile pentru şefia PSD Oradea se vor desfăşura cel mai probabil cu o săptămână înainte de cele la nivel judeţean.

Potrivit lui Mang, la conferinţa judeţeană va lua parte, pe lângă preşedintele partidului, Victor Ponta, şi alţi reprezentanţi ai partidului, precum deputaţi sau senatori.