Reunit vineri, în prima şedinţă din acest an, Biroul Permanent Judeţean al PSD Bihor a validat 83 de candidaţi pentru funcţiile de primari, a transmis biroul de presă al partidului. Social-democraţii nu şi-au stabilit încă şi candidatul la Primăria Oradea.

"Potrivit datelor prezentate de preşedintele Ioan Mang, au fost stabilite candidaturile de primari pentru 83 din cele 101 unităţi administrativ-teritoriale din judeţul Bihor, iar în cele 18 localităţi rămase, printre care şi municipiul Oradea, candidaturile vor fi stabilite în următoarea perioadă, deciziile urmând să fie luate astfel încât să fie aleşi candidaţii cu cele mai mari şanse de a câştiga cursa electorală. După trecerea în revistă a tuturor candidaturilor rămase definitive, preşedintele social-democrat a supus la vot propunerile, fiind aprobate în unanimitate", se arată în comunicat.

Totuşi, PSD-iştii nu au transmis şi cine sunt cei 83 de candidaţi ori la ce primării vor candida, precizând doar că "în perioada 29-31 ianuarie va avea loc o acţiune la care vor fi invitaţi toţi candidaţii de primari în judeţ".

La aceeaşi întâlnire, preşedintele Mang le-a spus social-democraţilor că în 2016 PSD Bihor trebuie să-şi mobilizeze toate forţele, ca să obţină rezultate mai bune ca în 2012.