Pornind de la considerentul că în acest an diferenţa dintre bogaţi şi săraci se va adânci tot mai mult, datorită efectelor crizei financiare "dublate în ţara noastră de lipsa de voinţă şi de nepriceperea celor care au datoria să adopte măsuri reale de stopare şi de redresare economică", PSD Bihor, la iniţiativa preşedintelui Ioan Mang, desfăşoară o campanie umanitară intitulată "Oameni pentru oameni. Dar din dar se face Rai".

Potrivit unui comunicat de presă remis de departamentul de comunicare al partidului, toţi bihorenii sunt îndemnaţi să doneze bani sau ajutoare materiale, pentru semenii lor cu posibilităţi financiare mai reduse.

"Guvernul Băsescu-Boc nu acceptă altă soluţie decât aceea de a-i sacrifica în continuare pe Românii cu venituri mici. Aceşti oameni vor fi nevoiţi să traiască cu salarii şi pensii mult reduse, în timp ce costurile vieţii cresc în continuare", se arată în comunicat.

Donaţiile vor putea fi lăsate la oricare sediu PSD din judeţ, campania desfăşurându-se pe parcursul întregului an.

Ultima campanie umanitară desfăşurată de PSD Bihor s-a încheiat pe 1 iunie, când pesediştii au strâns jucării pentru copiii bihoreni.