După ce a postat pe Facebook poze de la protestul de la Palatul Cotroceni, împotriva preşedintelui Klaus Iohannis, deputatul PSD de Bihor, Gheorghe Bogdan, a explicat că s-a dus, cu un coleg din Bucureşti, pentru a afla ce-şi doresc cetăţenii şi a stat circa jumătate de oră.

"Am trecut şi pe la Cotroceni, şi pe la Piaţa Victoriei. Am vrut să văd ce doresc cetăţenii. Ei îşi doresc linişte, să ne vedem de treabă, să facem în aşa fel încât să o ducem bine cu toţii. Să nu doar cerem, ci să şi oferim, să punem un pic de suflet pentru România", a declarat PSD-istul, miercuri, pentru BIHOREANUL.

Totodată, acesta a respins ideea că PSD ar duce oameni cu microbuze sau autocare la protestul de la Cotroceni şi a garantat că acolo nici nu erau membri ai PSD: "Erau oameni simpli, nu pesedişti. Oameni nemulţumiţi de vrajba creată, nici nu de Iohannis". Declaraţie contrazisă însă de pancartele protestatarilor de la Cotroceni, care îl critică pe preşedintele Klaus Iohannis.

De asemenea, deputatul bihorean s-a numărat şi el printre parlamentarii social-democraţi care marţi au ieşit din plenul Parlamentului, în timpul discursului preşedintelui Klaus Iohannis.

"Nu putem asista ca şi copiii la ora de dirigenţie. Ne respectăm şi noi", a mai spus Bogdan. "L-am respectat, l-am primit cu drag şi respect. Dar nu-i frumos să vină să ne jignească în plen", a completat deputatul.