Începe să se aprindă atmosfera în cele mai puternice campionate din Europa, iar pentru partidele intermediarde din această săptămână Mozzart Bet vă așteaptă ca de obicei cu cele mai „aprinse” cote pentru cele mai spectaculoase dueluri!

Metz – PSG (ora 22:00) cota 1.35

Lanterna roșie din Ligue 1, Metz, așteaptă vizita echipei pline de superstaruri a Parisului de la 22:00 pe Stade Saint Symphorien. Parizienii vor ataca cea de-a șaptea victorie din tot atâtea partide în acest debut de sezon, la capătul căruia speră să ridice trofeul de campioni.

Trupa lui Pochettino nu se va putea baza pe serviciile lui Messi, după ce acesta s-a ales cu o minoră accidentare la genunchi în partida cu Lyon de duminică. Fanii Parisului nu sunt mulțumiți de jocul echipei iar starurile transferate în vară încă nu și-au arătat valoarea de pe hârtie.

Sevilla – Valencia (ora 20:30) cota 1.75

Sevilla are așteptări mari după ce sezonul trecut a terminat în primele patru iar în acest sezon este încă neînvinsă după primele patru partide disputate din La Liga. În confruntările directe andaluzii au dominat ultimele două sezoane cu victorii pe linie, iar ultimul succes al “liliecilor” datând din 31 martie 2019.

Kayserispor – Galatasaray (ora 20:00) cota 1.95

Trupa lui Cicâldău și Moruțan au partidă în deplasare în această seară de la 20:00 cu Kayserispor, echipă cu care se învecinează la jumătatea clasamentului din Super Liga Turciei. Este evident că așteptările în rândul fanilor Cimbom pentru acest debut de sezon erau mai mari decât locul nouă, dar astăzi “Leii” speră la o victorie care să-i ajute să înainteze în campionat.

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

(advertorial)