Alina Bodnaru a mărturisit ziarului Libertatea că expertiza psihologică a fiicei ei, Alexandra, a fost finalizată. Femeia susţine că din evaluarea făcută de medicul Armand Veleanovici, psiholog în cadrul Centrului de Consiliere al sectorului 2 Bucureşti, rezultă că micuţa a fost sinceră atunci când a povestit că în vara anului trecut a fost pipăită în zonele intime de Cristi Tabără, la vremea aceea iubitul mamei ei.

"Psihologii au decis că fiica mea nu minte. Raportul acestora va ajunge în curând pe masa anchetatorilor şi sunt încrezătoare că aceştia vor cere începerea urmăririi penale împotriva lui Cristi Tabără", a declarat Alina Bodnaru.

Şi ea a fost supusă de asemenea unei expertize psihologice şi, la fel ca în cazul fetiţei ei, doctorul în psihiatrie Mugur Ciumăgeanu a ajuns la concluzia că femeia nu a minţit. "Eu ştiam că raportul va fi în favoarea noastră, pentru că nu am făcut decât să spun adevărul şi să-mi susţin fiica", a încheiat mama copilei.

La sfârşitul lunii iulie, Alexandra Bodnaru a şocat o ţară întreagă după ce l-a acuzat pe Tabără că ar fi pipăit-o. "Când am ieşit de la toaletă, Cristi mă aştepta pe canapea. Mi-a băgat mâna în chiloţei... m-a mângâiat şi după ce eu m-am dat trei paşi în spate, el a plecat în dormitor", povestea copila. Mama fetei a depus atunci o plângere la poliţie, dar pentru a decide dacă se vor lua măsuri împotriva omului de televiziune, oamenii legii au cerut o expertiză psihiatrică.

Scandalul a izbucnit cu puţin timp înainte ca omul de televiziune Cristi Tabără să se căsătorească cu orădeanca Loredana Lascu.