Pugiliştii clubului salontan CS Basti Box s-au remarcat din nou la un concurs în Ungaria, unde au au obţinut cinci victorii. Este vorba despre Campionatul pe Regiuni din Ungaria, care s-a desfăşurat la Debrecen în 29 august şi la care au participat sportivii conduşi de antrenorul Teodor Silaghi şi instructorul Ioan Duma.

"Rezultatele denotă atât seriozitatea antrenorilor cât şi a sportivilor", a declarat preşedintele clubului Basti Box, Sebastian Silaghi.

Printre sportivii care au impresionat se numără Major Krisztina, la 46 kg, care în său meci a obţinut prima victorie. "A făcut un meci foarte frumos, fiind mult peste adversara maghiară, iar la coborârea din ring mulţi antrenori au dorit să o cunoască", a declarat antrenorul Teodor Silaghi.

Bogdan Maliţa, la 38 kg , a câştigat prin TKO în repriza a doua, iar Vass Norbert, la 40 kg,  Adelin Bolboacă, la 56 kg, şi Szegi Norbert, la categoria 60 kg, au câştigat la puncte.

Pentru sportivii clubul salonatan Basti Box urmează acum o nouă competiţie, tot în Ungaria, la Hajduhadhaz, unde vor urca în ring, sâmbătă, 5 septembrie.