OTL a decis să închidă, de la 1 august, punctul de preluare a datelor în vederea personalizării cardurilor de călătorie folosite pe mijloacele de transport în comun de pe strada Duiliu Zamfirescu. Operatorul de transport public local a luat decizia din cauza numărului mic de cereri depuse în acest punct.

Tot de la 1 august, punctul similar din Orăşelul Copiilor va funcţiona după un nou program, fiind deschis şi în zilele de vineri. Drept urmare, orarul acestuia va fi de marţi până vineri, între orele 9 şi 17.

Pe de altă parte, OTL a mai anunţat că traseele liniilor de autobuz 511 şi 513 vor fi modificate în perioada 30 iulie – 3 august, "pentru buna desfăşurare a evenimentelor prilejuite de festivalul berii Top Fest care va avea loc în Băile Felix". Astfel traseul liniei 511 va fi: Str. Nufǎrului - B-dul Bǎile Felix-Calea Beiuşului-Str. Zorilor-Str.Victoria-B-dul Bǎile Felix-Str. Nufǎrului. În această perioadă, staţia de autobuz de pe str. Primǎverii nu va fi operaţionalǎ.

Totodată, cursele Liniei 513, care la întoarcerea din Cordǎu erau planificate a fi efectuate pe str. Primǎverii din Bǎile Felix, se vor executa pe traseul normal al acestei linii: Cordǎu-Calea Beiuşului-B-dul Bǎile Felix-Str. Nufǎrului.