Ştiţi deja povestea cu ofiţereasa din Poliţia Beiuş, Mihaela Pupea, cea pe care BIHOREANUL a prins-o, trei seri la rând, la întâlniri nocturne cu şeful Parchetului Beiuş, Cosmin Pantea, instituţie unde intra și ieşea când „voia muşchii ei” şi stătea cât dorea sufleţelul ei, chiar şi până în miez de noapte.

Ei bine, Consiliul de disciplină din Poliţia Bihor a decretat, în urma anchetei disciplinare, că femeia n-a făcut de râs nici uniforma de poliţist, nici instituţia unde lucrează, căci n-a fost surprinsă de ziarişti în ipostaze indecente şi nici în timpul serviciului, fiind la acea dată în concediu de odihnă.

Mai rămânea să-i sancţioneze miliţienii pe jurnaliști, pentru că n-au avut tupeul să spargă uşa Parchetului, ca să imortalizeze întâlnirea clandestină.

Bihorel e curios ce motive va găsi Inspecția Judiciară, care a declanșat propria anchetă, pentru a-l dezvinovăți pe prim-procurorul Pantea, acuzat nu doar de „chestiunea Pupea”, dar și de abuzuri făcute de dragul relației cu polițista...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!