Purem by Eberspächer este unul dintre principalii lideri mondiali în ceea ce priveşte dezvoltarea şi fabricarea de sisteme de eşapare, produsele şi serviciile oferite contribuind la protecţia mediului, securitatea şi confortul din vehicule.

Compania noastră a devenit partener în cadrul proiectului „Campus Oradea" din dorinţa de a încuraja elevii să se înscrie în acest program pentru învăţământul dual, să poată veni în fabrică să cunoască procesul de muncă şi să înţeleagă că au oportunitatea de a învăţa o meserie bine plătită acasă.

Meseriile pentru care Purem Oradea va asigura instruirea practică sunt cele de: sudor, electrician, respectiv mecanic utilaje şi instalaţii în industrie.

În prezent în fabrica noastră lucrează aproximativ 750 de angajaţi. Pentru a atrage forţă de muncă, Purem Oradea a implementat programe de motivare pentru angajaţi: bonusuri de performanţă, al 13-lea salariu, tichete de masă, transport gratuit, asigurare medicală privată, masă caldă.

Creştem potenţialul angajaţilor noştri prin dezvoltarea lor continuă, compania organizând programe de instruire şi pregătire profesională.

În Purem Oradea acţionăm cu dedicare şi ne asumăm responsabilitatea. Într-un mediu de lucru atractiv, continuăm să ne dezvoltăm abilităţile şi să creăm o organizaţie puternică, globală.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!