Doar câteva zeci de persoane au luat parte la concertul susţinut sâmbătă seară de artistul Horia Brenciu în Aquaparkul Oradea. Deşi a făcut show adevărat, cântăreţul nu s-a putut bucura de un public numeros. Evenimentul, desfăşurat în cadrul primei ediţii Aquakfest Nymphaea, a strâns oameni puţini, cel mai probabil din cauza preţului biletelor.

Constatând că nu au clienţi, cu toate că show-ul a fost intens promovat intens, săptămâna aceasta organizatorii au redus preţurile de la 150 la 100 lei. Ba mai mult, sâmbătă, văzând că situaţia nu se îmbunătăţeşte şi că foarte puţini orădeni au ales să meargă la aquapark, ADP a decis, chiar cu puţin înainte de startul evenimentului, să reducă preţul intrării la 50 lei. Degeaba.

De altfel, inclusiv pe reţelele de socializare, oamenii au ridicat problema preţului ridicat al biletului. E drept, au fost şi internauţi care au spus că preţul este unul corect, însă majoritatea au scris că festivalul a eşuat din cauza acestuia. "Cetăţenii vor ştrand la preţuri decente. Nu concerte la preţuri piperate şi nici cozile acelea ruşinoase la intrarea în ştrand", a scris Sergiu S. pe pagina de Facebook Bihoreanului.

Totuşi, Brenciu nu a părut intimidat de numărul mic al spectatorilor adunaţi în faţa scenei. Cunoscut ca showman adevărat, artistul a făcut să răsune tot aquaparkul şi a ştiut cum să îşi ţină în priză auditoriul, interpretând piese mai noi şi mai vechi din repertoriul său, iar spre final a cântat chiar şi "Ani de liceu" şi "Ţurai".

Artistul şi-a presărat spectacolul cu glume. La un moment dat, de exemplu, văzând că în faţa lui sunt mulţi oameni în costume de baie, a aruncat prosoape de pe scenă.

Brenciu şi-a încheiat concertul de la Oradea prezentându-şi echipa de instrumentişti, dar şi făcând pe loc un cântecel adaptat: "Oradea, vă mulţumim foarte tare / C-aţi stat în picioare / Unii au dansat la piscină / Unii-n faţă mă scot de vină / Dar data viitoare sunteţi mai aproape / Pentru că vin cu mai multe prosoape".

Brenciu şi-a încheiat concertul cântând piesa "Lângă tine", în aplauzele celor din jur. Cele mai înfocate fane s-au dovedit câteva fetiţe care, strânse mănunchi în faţa scenei, chiuau înfocate, îl aplaudau şi chiar i-au strigat artistului că îl aşteaptă să le dea autografe. Simpaticele micuţe nu l-au lăsat pe Brenciu să scape fără selfie şi să le dea autografe pe CD-uri.

Citiţi şi articolul Pustiu la Aquapark: Doar câteva sute de orădeni au mers în prima parte a zilei la Nymphaea Aquafest (FOTO / VIDEO)