Câteva mii de orădeni au cântat și dansat, duminică seara, pe muzica rapper-ului Puya, care a fost vedeta celei de-a doua seri de concerte organizate la Târgul de Crăciun, în cadrul proiectului "Oraşul faptelor bune", de Radio ZU în parteneriat cu Primăria Oradea.  

Înainte de concertul Puya, pe scena din centrul oraşului a urcat Irina Rimes, care a cântat alături de fani piese precum "Inima mea bate", "N-avem timp", "Nu ştii tu să fii bărbat" ori "Cosmos".

Apoi, melodia cu care Puya i-a salutat pe spectatorii orădeni a fost "Fresh", primită cu entuziasm de aceștia, care s-au pus pe cântat. În timpul concertului dat de rapper, circa 5.000 de persoane se aflau în Piaţa Unirii, în faţa scenei şi în zona patinoarului şi a căsuţelor cu bunătăţi.

Fanii lui Puya au dansat şi cântat pe piesele "Bagă bani", "American dream", "Doamna şi vagabondul", "Undeva-n balcani", "Change", dar şi pe "O dată pe lună", a trupei La Familia, înfiinţată în anii `90 de Sişu şi Puya. 

"Mă bucur că după atâţia ani voi încă ştiţi piesele astea. Iubesc Oradea şi am o mulţime de prieteni aici, inclusiv pe Sandu Lungu, pe care îl salut de aici", a spus, la microfon, rapper-ul.

Ultima sa piesă, "Strigă", i-a energizat şi ea pe petrecăreţi care l-au aplaudat pe rapper. La finalul concertului, o parte din public a şi plecat, rămânând circa 3.000 de persoane.

Seara a doua din "Oraşul faptelor bune" s-a încheiat cu trupa The Motans, care a cântat piese ca "Înainte să ne fi născut", "Jackpot", "Weekend" ori "Rămâi".

Seria concertelor organizate de Radio ZU continuă şi luni, când pe scenă vor urca Theo Rose, Cabron şi Taraful Rutenilor.


19 decembrie

20:30 - Theo Rose, Cabron, Taraful rutenilor

20 decembrie

20:30 - Jo, Vescan, Alexandra Stan, Mario Fresh

21 decembrie

20:30 - Noaptea Târziu, Nicole Cherry, Carla’s Dreams

22 decembrie

20:30 - Juno, Lidia Buble, Mira, Smiley

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!