Prima unitate francizată a Q-Service din judeţul Bihor, parte a unui cunoscut lanţ care în plan european concurează cu cele mai importante branduri similare, funcţionează în Oradea pe Calea Clujului nr. 164, lângă sediul Plastor.

Având personal calificat şi cu mare experienţă profesională, Q-Service Oradea asigură servicii complete de mecanică (sistemul de rulare, sistemul de frânare, suspensie, direcţie şi motor, atât pentru motorizare pe benzină, cât şi diesel), vulcanizare (schimb anvelope şi jante, echilibrare roţi, reglare geometrie roţi) şi diagnoză (sistem electric şi sistem electronic, sistem de alimentare). În plus, execută şi instalaţii GPL, la cele mai bune preţuri!

Q-Service lucrează atât cu piese de origine, cât şi cu piese after-market, oferind alternativele cele mai convenabile clientului. Ora de manoperă este tarifată cu un preţ fără concurenţă (de numai 48 lei/oră, plus TVA), iar pentru deţinătorii de flote şi parcuri auto se oferă numeroase facilităţi, începând de la asigurarea pieselor de schimb până la negocierea unor tarife speciale, cu reduceri.

Furnizorii de piese ai Q-Service sunt dealerii cei mai consacraţi, iar întreaga gamă de piese este oferită la cele mai atractive preţuri.

O particularitate a Q-Service este şi asigurarea de servicii pentru întreaga gamă de autovehicule marca Daewoo, datorită specialiştilor calificaţi preluaţi din alte reţele.

Q-Service funcţionează zilnic între orele 8.00 - 17.00.

Advertorial