"Nu am nimic cu Selina, dar nu mai vreau să am monopoluri în Bihor. Când am venit la conducerea CJ Bihor, Selina era abonată la lucrările din banii publici. Am spus şi o repet, nu vreau să se întâmple aşa ceva. Sunt bani publici, nu ne putem bate joc de ei. Voi lucra cu trei, cinci sau zece firme de construcţii, dar firme abonate nu vor mai fi", susţine preşedintele CJ.

Starea de nervozitate a şefului administraţiei judeţene a fost generată de contestaţia societăţii Selina, dar mai ales de tonul în care a fost formulată aceasta, relativ la licitaţiile pentru deszăpezire a drumurilor bihorene. "În această contestaţie - care a fost respinsă, de altfel - au cerut ca analiza ofertelor să fie atribuită unei comisii competente. Adică, în două dintre cele cinci licitaţii pentru deszăpezirea drumurilor judeţene, pe care Selina le-a câştigat, comisia a fost competentă, la celelalte trei a fost incompetentă. De ce nu contestă şi competenţa comisiei care le-a atribuit lucrările de reabilitare a muzeului?", se întreabă Ţîrle. "Aştept de la Selina să îşi prezinte public scuze pentru tonul şi acuzele de incompetenţă la adresa Consiliului Judeţean Bihor", a completat el.

Continuând pe aceeaşi linie, liderul CJ Bihor susţine că va cere remedierea defecţiunilor de la acoperişul Teatrului de Stat şi a Bibliotecii Judeţene "Gheorghe Şincai", ambele efectuate de Selina, având în vedere că în ambele clădiri plouă. "Am alocat 40 de miliarde pentru lucrări de interior la teatru, dar acestea riscă să fie compromise din cauză că, după cum mi-a spus directorul Lucian Silaghi, plouă pe scenă", pretinde Radu Ţîrle.