Studentă în anul II la jurnalism, Cristina Croitor nu se vede deloc trudind pentru un cotidian sau vorbind la microfonul unui studio radio. Îşi doreşte ceva mult mai mult: "pe sticlă"!

Admiratoare convinsă a femeilor puternice şi independente, tânăra visează la o carieră cel puţin la fel de strălucită precum a celei pe care a ales-o ca model încă de mică - Mihaela Rădulescu.

Ori la TV ori pe catwalk

La 20 de ani, Cristina studiază jurnalismul la Facultatea de Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării din Oradea. A ales-o pentru că în câţiva ani se vede vedetă a marilor televiziuni din Capitală, moderând emisiuni precum Mihaela Rădulescu, starul pe care şi l-a fixat model. "De mică mi-au plăcut femeile puternice care apar la televizor, şi admir modul în care Mihaela Rădulescu conduce o emisiune de amploare", se explică orădeanca.

Dacă, totuşi, nu va răzbi, calităţile fizice pe care le are îi garantează o carieră de succes ca manechin şi fotomodel. "Mi-ar plăcea o carieră ca fotomodel sau model şi chiar în momentul de faţă sunt imaginea unui site de haine din ţară", spune frumoasa.

Modest şi cu bucătăreasă

În timpul liber, Cristina preferă să iasă în cafenele ori la film cu amicele, dar nu refuză nici să stea cu părinţii, pe care îi consideră cei mai buni prieteni, sau cu fratele mai mic, în vârstă de doar 8 ani. "Cu părinţii sunt pe aceeaşi lungime de undă, iar pentru Alex, frăţiorul meu, las oricând orice de la mine", se confesează ea.

Deşi încă nu are un iubit, spune că îi plac bărbaţii modeşti şi cu bun simţ, în niciun caz cei care vor să epateze prin ceea ce posedă. "Nu-mi place să iasă în evidenţă prin lucruri de mărimi exagerate - lanţuri, ceasuri, muşchi... Şi mai ales nu-mi plac abordările de mitocani", punctează Cristina.

Pentru că recunoaşte că este "varză" la gătit, tânăra visează că atunci când va fi la casa ei îşi va permite o bucătăreasă, iar viitorul soţ va trebui să accepte acest capriciu. Căci cum i-ar sta mai bine unei viitoare vedete: robotind, în şorţ, la cratiţă sau strălucind, într-o rochie elegantă, în platoul de emisie?...


SE VISEAZĂ PE ECRAN
Cristina Croitor

Vârstă: 20 ani
Ochi: verzi
Zodie: Leu
Înălţime: 1,70 m
Greutate: 53 kg
Măsuri: 90-59-87
Hobby: călătorii, muzică

Laviniu Kovacs

Fotografiile au fost făcute la: Digital Studio mic_1.jpg