Deşi la cea de-a doua nuntă a sa, celebrată la finele lunii trecute, a afişat o opulenţă pe cât de excentrică, pe tot atât de kitschoasă, "Superconstructorul" Călin Raita şi-a dovedit din nou caracterul.

Pe lângă faptul că el şi mireasa au descins la petrecere cu un elicopter, aruncând din aer sute de mii de petale de trandafir, Raita a etalat pe platoul din faţa sălii Armonia mai multe maşini de lux, în valoare de peste 2 milioane de euro, ca să vadă cei aproximativ 250 de invitaţi că are şi cai putere.

Un alt detaliu menit să-i demonstreze potenţa a fost tortul de botez al bebeluşului mirilor, moment celebrat cu acelaşi prilej al nunţii, preparatul fiind tapetat cu bancnote de 100 de dolari şi ornat cu lingouri "de aur" făcute din marţipan.

Nuntaşii povestesc că toată noaptea mirele a dat cu bani în lăutarii aduşi la petrecere, cheltuind astfel nu mai puţin de 400.000 de lei, pe care i-a adus în bancnote de câte 50 de lei.

Chiar dacă a făcut o demonstraţie de belşug, pesemne ca să le arate tuturor celor pe care de-a lungul anilor i-a ţepuit cu case şi apartamente prost făcute că are încă mulţi bani la saltea, Raita s-a dovedit un zgârcit de prost gust.

Bihorel a aflat că n-a dat deloc bacşiş tocmai personalului care a servit la nunta-botez. A demonstrat, încă o dată, cât preţ pune pe munca cinstită...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!