Mare iubitor de rock, jurnalistul Andrei Şandor, fostul redactor șef al site-ului bihorstiri.ro, a fost condus, miercuri, pe ultimul drum cu muzica formaţiei Toto, al cărei fan era.

Alături de familie şi prieteni, la Cimitirul Municipal s-au dus să-şi ia rămas bun de la Andrei şi foştii săi colegi din presa orădeană, precum şi mai mulţi politicieni.

Slujba de înmormântare a avut loc la Capela Haşaş. După slujbă, în timp ce coroanele din flori erau aşezate în maşina mortuară, peste sicriul lui Andrei, în cimitir a început să răsune piesa "Hold the line" a formaţiei rock americane Toto, urmată şi de o melodie pe care jurnalistul a iubit-o, "I will remember".

Andrei Şandor a murit subit sâmbăta trecută, la vârsta de 42 de ani. Jurnalistului i s-a făcut rău pe stradă şi a chemat un echipaj al Ambulanţei, dar ar fi refuzat transportul la spital.

Peste câteva zeci de minute i s-a făcut rău din nou, însă echipajele de salvare chemate din nou nu au mai putut să-l salveze. Deocamdată, nu se cunosc cauzele exacte ale decesului.

Jurnalist echilibrat, spirit critic, DJ talentat şi bun coleg, Andrei Şandor a intrat în mass-media în anul 1995, ca realizator de emisiuni la Radio Sonvest Oradea. Andrei a rămas alături de echipa postului ca moderator, reporter, iar apoi ca redactor-şef până în 2004, inclusiv după "rebranduirea" în Naţional FM, cu o pauză de un an între 1996 şi 1997, când a realizat o emisiune la Radio Bocage din Moulins (Franţa), unde însă a refuzat să se stabilească. 

Ulterior, jurnalistul a lucrat ca editorialist al cotidianului Jurnal bihorean, ca redactor şef al publicaţiei online contrastonline.ro, iar după închiderea acesteia pentru portalul bihorştiri.ro.