Intrările în piaţa Nufărul au fost acoperite începând de săptămâna trecută cu perdele termoizolante. Conform unui comunicat al Regiei Autonome de Pieţe, Agrement şi Salubritate (RAPAS) investiţia s-a ridicat la 2.200 de lei şi a fost făcută la cererea comercianţilor care s-au plâns conducerii regiei de curenţii de aer care invadau piaţa prin cele două intrări deschise şi care riscau să le afecteze sănătatea.

"Iniţiativa aparţine administratorului de piaţă, Marius Tulvan, şi mă bucur că investiţia noastră a rezolvat întrucâtva problema curenţilor din piaţa Nufărul. Sper ca, de izolarea pe care o asigură cele două perdele termoizolante să beneficieze nu numai comercianţii din piaţă ci şi orădenii care vin să-şi facă cumpărăturile acolo", a declarat Liviu Andrica, directorul general al RAPAS.

Piaţa Nufărul este una dintre cele mai îngrijite din municipiu. În vara acestui an conducerea regiei a investit aici 45.000 lei într-o instalaţie de condiţionare a aerului prin vaporizare cu apă rece pentru zilele caniculare, iar pentru sezonul rece are în vedere achiziţionarea unui sistem de încălzire care să funcţioneze şi în aer liber.