În timp ce foarte multe staruri donează bani pentru ca japonezii să îşi revină mai repede după tragedia care i-a lovit zilele trecute prin cutremurul de 8,9 grade pe scara Richter şi mai apoi prin tsunami şi explozia la centrala nucleară, rapperul 50 Cent se distrează copios pe tema aceasta.

În loc să arate compasiune, rapperul face mişto de japonezi pe Twitter, potrivit MTV. "Totul e bine şi frumos până îşi văd pantofii de la Christian Louboutin plutind. Lucurile au luat-o razna", a scris acesta într-unul din postările sale. Apoi a continuat: "Valul va lovi la 8 dimineaţa şi nebunii ăia vor să meargă la surfing."

O altă remarcă jignitoare la adresa tuturor japonezilor, care trec prin clipe de coşmar este: "Treaba e serioasă, a trebuit să îmi evacuez toate gagicile din LA, Hawaii şi Japonia. A trebuit s-o fac".

Apostrofat de mii utilizatori ai internetului, care s-au arătat deranjaţi de postările lui, rapperul şi-a cerut scuze mai târziu. Însă n-a putut să şteargă din memoria celor care l-au citit nesimţirea cu care a abordat situaţia îngrijorătoare din Japonia.